Windows 11

Windows 11 upgrade service

U hebt het vast al voorbij zien komen, de melding dat u naar Windows 11 kunt upgraden. Gezien Windows 10 binnen 2 jaar gaat vervallen is het verstandig hier wat aan te laten doen.

De laatste update voor Windows 10 komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund.

Voor de komende periode is de licentie van Windows 11 gratis als u al Windows 10 hebt op uw apparaat.

Om de upgrade in goede banen te leiden bieden wij in mei 2022 de upgrade aan tegen een speciale prijs van 50 euro. Hierbij zit een gratis check inbegrepen waarmee we controleren of uw Laptop of PC Windows 11 wel aan kan. Kan dit niet dan kunt u er dus altijd vanaf zien.

Windows 11 Check gratis

Voor de installatie van Windows 11 zou de computer of laptop moeten voldoen aan minimale vereisten. Om problemen bij de installatie te voorkomen is het dan ook belangrijk deze vereisten vooraf te (laten) controleren. Als u niet zeker weet of de pc aan de vereisten voldoet of wilt weten wat de voordelen zijn van de upgrade naar Windows 11 kom dan eens langs in onze winkel of bel ons voor het maken van een afspraak bij u aan huis.

Zelf Upgraden naar windows 11

Heeft u een computer met daarop Windows 10, dan kunt u eventueel zelf de upgrade hiervoor uitvoeren naar Windows 11. Met behulp van de installatie-assistent kunt u de geschiktheid van uw computer voor de installatie van Windows 11 gedeeltelijk testen, een aantal kenmerken worden niet behandeld in de installatie-assistent en zult u zelf moeten herkennen. Zo werkt de installatie van Windows 11 niet op ARM-based pc’s en het wordt alleen ondersteund door pc’s met x64-processors. 

Zeggen deze kenmerken u helemaal niets of twijfelt u over de geschiktheid van Windows 11 op uw PC, plan dan onderaan deze pagina uw afspraak of neem contact met ons op. Wij voeren gratis een controle uit of Windows 11 geschikt zou zijn voor uw computer of laptop.

Laat uw laptop of pc door onze experts upgraden naar Windows 11 voor slechts €50,-

Hoe kan ik upgraden?

Voor deze speciale service kunt u een afspraak maken via de onderstaande widget, u maakt dan een afspraak wanneer u het apparaat komt brengen, hiervoor wordt speciaal voor u tijd gereserveerd:

U kunt natuurlijk ook bellen (0187-470967) of een bericht sturen via onze contactpagina.

Vragen over de upgrade naar Windows 11 

Wanneer komt Windows 11 uit?

Windows 11 is er! Afgelopen jaar 2021 is Windows 11 gelanceerd voor Windows 10 gebruikers.

Zou ik naar Windows 11 moeten upgraden?

Voor oudere Windows versies geldt dat er voor sommige versies al geen updates beschikbaar meer worden gesteld, lekker rustig en eenvoudig zou u kunnen zeggen. Maar het is belangrijk te weten dat deze updates noodzakelijk zijn voor het beveiligen van uw persoonlijke gegevens en belangrijke bestanden. Staat er een oudere versie op uw pc, neem dan contact met ons op om te controleren of uw laptop of computer kan worden geupgrade.