Notice: Undefined variable: endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Computer Ouddorp

Snelle reparatie

november 30, 2023

Wasdroger reparatie

Is uw wasdroger aan reparatie toe of heeft u een droogtrommel of condensdroger die u wilt laten repareren? Dan staat D&J Computerservice graag voor u klaar. Ons betrouwbare en professionele bedrijf is er namelijk niet alleen voor computerhulp. We verkopen en repareren ook verschillende merken witgoed, zoals de reparatie en verkoop van uw droogtrommel, wasdroger of condensdroger. Ook bij deze diensten profiteert u van een servicegerichte en klantvriendelijke dienstverlening.

Een wasdroger die aan reparatie toe is snel weer gemaakt

Wanneer u een wasdroger heeft die aan reparatie toe is, is het zonde om een nieuwe te kopen. Wij repareren uw condensdroger of droogtrommel namelijk zo dat hij nog een lange tijd meegaat. Daarbij verlenen wij onze diensten altijd snel en tegen een voordelig tarief. Zo hoeft u nooit lang te wachten om uw apparaat weer te gebruiken. Mocht reparatie niet meer mogelijk blijken, dan kunt u bij ons ook een nieuwe droger kopen. Wij verkopen namelijk diverse soorten witgoed, zoals vriezers, wasmachines, vaatwassers en drogers. We doen natuurlijk ons uiterste best om uw droogtrommel of condensdroger te repareren.

Een uitgebreide dienstverlening

Bij D&J Computerservice bieden we naast de reparatie van uw witgoed, zoals uw wasdroger, ook andere diensten aan. Zo repareren we niet alleen uw condensdroger en droogtrommel, maar voeren we ook reparaties uit aan uw computer, tablet, iPhone, telefoon en andere elektronica. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een wasdroger die aan reparatie toe is? Of wilt u uw droogtrommel of condensdroger laten repareren? Neem dan gerust contact met ons op via info@djcomputerservice.nl0187-470967 of via het contactformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk om vrijblijvend informatie en/of een offerte aan te vragen of langs te komen in onze winkel voor persoonlijk advies! U vindt onze winkel in Middelharnis en op slechts vijftien minuten rijden van Den Bommel. Hier helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures