Notice: Undefined variable: endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Telefoon reparatie Middelharnis

Snelle reparatie

februari 26, 2024

​Telefoon reparatie Middelharnis

Wanneer uw telefoon kapot is, dan verzorgt D&J Computerservice de reparatie in onze eigen zaak in Middelharnis. Wij beschikken over een eigen werkplaats in Middelharnis waar we de reparatie van een iPhone of een mobiel van een ander merk verzorgen.

Telefoon reparatie noodzakelijk in de buurt van Middelharnis? D&J Computerservice lost het op!

 U wilt natuurlijk dat degene die de reparatie gaat uitvoeren in Middelharnis zorgvuldig omgaat met de afbeeldingen, documenten, wachtwoorden en andere informatie die op uw telefoon staat. Daarom garandeert D&J Computerservice u dat wij zorgvuldig omgaan met deze persoonlijke informatie en nooit uw gegevens doorverkopen aan derden. Zo weet u zeker dat de gegevens die wij tijdens de reparatie van uw iPhone of mobiel van een ander merk verzamelen nooit buiten onze winkel in Middelharnis zullen komen.

Bij D&J Computerservice kunnen we verschillende reparaties uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor de volgende reparaties aan uw telefoon:

  • Vervangen van uw scherm;
  • Vervangen van camera’s;
  • Vervangen knoppen;
  • Vervangen of repareren dc-Jack;
  • Vervangen van uw batterij.

In onze zaak in Middelharnis starten we elke reparatie door te kijken wat het probleem met uw telefoon veroorzaakt. Wanneer er vervolgens een reparatie noodzakelijk is, nemen wij contact met u op. Tijdens de reparatie van uw iPhone of mobiel van een ander merk in onze werkplaats in Middelharnis, zullen wij nooit een reparatie uitvoeren zonder uw toestemming.

Kom langs in onze winkel!

Bent u op zoek naar de juiste winkel in buurt van Middelharnis die de reparatie van uw telefoon kan uitvoeren? Kom voor de reparatie van uw iPhone of mobiel van een ander merk langs in onze winkel in Middelharnis of neem telefonisch contact met ons op via 0187-470967. U kunt bij ons ook terecht voor de verkoop of reparatie van laptops, computers, tablets en printers. Daarnaast repareren wij ook wasmachines en wasdrogers.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures