Tarieven

D&J TARIEVEN

REPARATIE IN ONZE WERKPLAATS

D&J Computerservice is onder andere zo voordelig omdat wij geen uurtarief achteraf berekenen. Wij kijken vooraf naar de benodigde werkzaamheden en kosten , en hanteren hiervoor een vast tarief. Hierdoor weet u vooraf de prijs en komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook hanteren wij geen minimum te betalen tarief, wanneer het een klein probleem is betaald u ook een kleine prijs, wel zo eerlijk.

SERVICE AAN HUIS/AAN DE ZAAK

Bij service aan huis/aan de zaak hanteren wij een uurtarief. Dit doen we omdat bij service aan huis/aan de zaak nooit precies weten wat ons te wachten staat, en we in tegenstelling tot reparaties in onze werkplaats reparaties niet kunnen combineren. Uw reparatie komt daarom in de meeste gevallen goedkoper uit wanneer u hem bij ons brengt.
Wij rekenen op Goeree-Overflakkee geen voorrijdkosten.

Particulieren 80 euro per uur inclusief BTW*
Bedrijven 80 euro per uur exclusief BTW*

* Met een minimum van 0,5 uur.
* Onder voorbehoud van prijswijzigingen

VERKOOP

Wij verkopen ook computers, laptops, printers, monitoren en overige toebehoren van een computer/laptop. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel of bellen naar 0187-470967.

Nog niet gevonden wat u zocht? wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor u op.

Voor meer vragen over ons actuele assortiment kunt u contact op nemen via:

info@djcomputerservice.nl
of bellen naar: 0187-470967.

D&J BEZORGSERVICE

Is het voor u niet mogelijk de computer bij ons te brengen of op te halen? Dit is geen probleem. D&J Computerservice beschikt namelijk over een eigen ophaal- en bezorgservice. Ook in het geval u apparatuur koopt. Wij bieden ook service aan huis.

Onze Ophaal- en bezorgservice is geldt alleen voor Goeree-Overflakkee en omstreken.