Reparatie tablet Goeree-Overflakkee

Bij D&J Middelharnis bent u welkom voor al uw computer problemen, Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie en verkoop van Wit en bruingoed.

Snelle reparatie

Service aan huis

Klantvriendelijk

Reparatie van uw tablet in eigen werkplaats in Goeree-Overflakkee

Voor de reparatie van uw tablet kunt u terecht bij D&J Computerservice in Goeree-Overflakkee. Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreide werkplaats. Hier voeren we niet alleen reparaties aan tablets uit, maar u kunt ook uw mobiel, printer, laptop of computer afgeven voor een reparatie in onze werkplaats in Goeree-Overflakkee. Wij voeren ook reparaties uit aan huis, dit heet Service aan huis.

Wat kan ik verwachten van de reparatie van mijn tablet bij D&J Computerservice op Goeree-Overflakkee?

Vanuit onze werkplaats kunnen wij alle problemen die samenhangen met uw computer, laptop en printer oplossen. Wij hebben verschillende soft- en hardware waarmee wij uw hardware kunnen testen. We werken samen met diverse leveranciers voor de levering van onderdelen.

D&J Computerservice streeft naar de beste service tegen de laagste prijs. Daarnaast willen wij die service ook nog eens zo snel mogelijk bieden. Dit realiseren wij door zo snel mogelijk een diagnose te stellen tijdens de reparatie van bijvoorbeeld uw tablet of mobiel in onze werkplaats op Goeree-Overflakkee. Daarnaast bestellen we ook zo snel mogelijk de benodigde componenten bij onze leveranciers. Ook hebben wij verschillende onderdelen op voorraad. Op deze manier kunnen reparaties snel worden uitgevoerd en beschikt u weer snel over uw apparatuur.

Geen reparatie zonder uw toestemming

Om ervoor te zorgen dat er niks met uw tablet of mobiel gebeurd zonder toestemming, voeren we geen reparatie uit in onze werkplaats op Goeree-Overflakkee, zonder contact met u op te nemen. Wanneer we contact opnemen, bespreken we mogelijke oplossingen en prijzen die hieraan verbonden zijn. Zo laten wij u zelf de keuze maken wat u met uw product wilt laten gebeuren en komt u nooit voor verrassingen te staan. Zodra u een keuze heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met de door u gekozen oplossing voor uw computer. Binnen Goeree-Overflakkee brengen wij geen voorrijdkosten in rekening voor de reparatie van uw tablet, mobiel of andere apparatuur.

Persoonlijke gegevens zijn beschermd bij D&J Computerservice

Op een computer/laptop staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden). Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. D&J Computerservice gebruikt uw gegevens om de reparatie zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. D&J Computerservice zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat D&J Computerservice op Goeree-Overflakkee voor u kan betekenen bij bijvoorbeeld de reparatie van uw mobiel of tablet? Ga dan langs in onze winkel of neem telefonische contact op via 0187-470967.

Bezoekers bekeken ook:

  • Computer service Ouddorp
  • Computerhulp Hellevoetsluis
  • Computerwinkel Hellevoetsluis
Share This