Warning: Undefined variable $endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Reparatie computer Den Bommel

Snelle reparatie

juli 19, 2024

​Reparatie computer Den Bommel

Een reparatie aan uw computer kunt u uitstekend laten uitvoeren bij D&J Computerservice in de buurt van Den Bommel. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats waarin wij reparaties aan computers, laptops, tablets en telefoons uitvoeren.

De reparatie van uw computer in Den Bommel laat u uitvoeren door D&J Computerservice!

De reparatie aan uw computer kunt u niet alleen laten uitvoeren bij onze winkel in de buurt van Den Bommel. U kunt ook gebruik maken van onze ‘Service aan huis’. Wij komen dan bij u langs in bijvoorbeeld Den Bommel om de reparatie van uw computer bij u thuis uit te voeren. Hierdoor hoeft u niet te sjouwen met uw computer en kan de reparatie snel worden uitgevoerd. De ‘Service aan huis’ geldt voor de volgende reparaties:

  • Het oplossen van problemen met e-mail;
  • Het oplossen van kleine softwarematige of hardware matige problemen;
  • Het oplossen van problemen met uw (draadloze) internet.

Wanneer u gebruik wilt maken van de ‘Service aan huis’ en u op Goeree-Overflakkee woont, rekenen wij geen voorrijkosten. Naast de ‘Service aan huis’ is het ook mogelijk om uw computer of andere apparatuur, zoals uw vaatwasser, op te laten halen en te laten bezorgen/aansluiten na reparatie.

Wilt u gebruik maken van onze ‘Service aan huis’?

Wilt u uw computer reparatie laten uitvoeren bij D&J Computerservice in de buurt van Den Bommel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0187-470967 of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies! U vindt onze winkel in Middelharnis en op slechts vijftien minuten rijden van Den Bommel.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures