Over Ons

D&J Computerservice is in januari 2011 opgezet door Danny Fris  en Joris Oldenhof. Beiden hebben ruime ervaring in computertechniek en houden hun kennis continu up-to-date met verschillende opleidingen. Danny behaalde in 2014 de opleiding MBO ICT systeembeheer niveau 4. Joris behaalde in 2013 de opleiding tot geluidstechnicus (MBO Niveau 4).

Door elkaars kennis aan te vullen en samen te werken kunnen wij u de beste service leveren. Doordat D&J Computerservice lage overheadkosten en goede afspraken met leveranciers heeft, kunnen wij u de reparaties en computers voor een heel scherp tarief aanbieden.

D&J Computerservice is aangesloten bij meerdere leveranciers en distributeurs. Hierdoor kunnen wij de prijzen vergelijken en u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

HET D&J TEAM

HET D&J COMPUTERSERVICE TEAM

Danny Fris

Danny is werkzaam in het gehele dienstenpakket van D&J. Zijn specialisme is het repareren van moeilijke reparaties en zakelijke dienstverlening en is in het bezit van een MBO ICT 4 systeembeheer diploma en diverse certificaten.

Joris Oldenhof

Joris is werkzaam in het complete dienstenpakket D&J.  Zijn specialistme is verkoop en buitendienst reparaties. Hij heeft ruime ervaring in het gebruik van een computer en is ook gespecialiseerd in reparatie en verkoop. Joris heeft de opleiding Geluidstechnicus (MBO niveau 4) aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam gevolgd en met succes afgerond.

Jarno Overkleeft

Jarno is vooral bezig met het repareren achter de schermen. Ook handelt hij veel telefoontjes af en beantwoord de e-mail.

Jarno is sinds 2020 bij ons in dienst getreden als stagiaire. Na het behalen van zijn diploma is hij als BBL MBO ICT 4 Expert IT System and Device student bij ons in dienst getreden. Zijn specialisme is lastige reparaties aan telefoons, computers, tablets en laptops, en zakelijke dienstverlening.

 

  • KVK nummer: 51863391
  • BTW NR: NL850205104B01