Over ons

Snelle reparatie

januari 29, 2022

Over Ons

D&J Computerservice is in januari 2011 opgezet door Danny Fris (24) en Joris Oldenhof (22). Beiden hebben ruime ervaring in computertechniek en houden hun kennis continu up-to-date met verschillende opleidingen. Danny behaalde in 2014 de opleiding MBO ICT systeembeheer niveau 4. Joris behaalde in 2013 de opleiding tot geluidstechnicus (MBO Niveau 4).

Door elkaars kennis aan te vullen en samen te werken kunnen wij u de beste service leveren. Doordat D&J Computerservice lage overheadkosten en goede afspraken met leveranciers heeft, kunnen wij u de reparaties en computers voor een heel scherp tarief aanbieden.

D&J Computerservice is aangesloten bij meerdere leveranciers en distributeurs. Hierdoor kunnen wij de prijzen vergelijken en u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

HET D&J COMPUTERSERVICE TEAM

HET D&J COMPUTERSERVICE TEAM

Danny Fris

Danny is werkzaam in het gehele dienstenpakket van D&J Computerservice en in het bezit van een MBO ICT 4 systeembeheer diploma en diverse certificaten.

Joris Oldenhof

Joris is werkzaam in het complete dienstenpakket van D&J Computerservice. Hij heeft ruime ervaring in het gebruik van een computer en is ook gespecialiseerd in reparatie en verkoop. Joris heeft de opleiding Geluidstechnicus (MBO niveau 4) aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam gevolgd en met succes afgerond.

Jarno Overkleeft

Jarno is vooral bezig met het repareren achter de schermen. Ook handelt hij veel telefoontjes af en beantwoord de e-mail. Op zaterdag staat Jarno vaak in de winkel.

Jarno is in 2020 bij ons gekomen als stagiaire. Na het behalen van zijn diploma is hij als BBL student bij ons door gegaan.

 

  • KVK nummer: 51863391
  • BTW NR: NL850205104B01

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Share This