Over Ons

Snelle reparatie

Service aan huis

Klantvriendelijk

Over Ons

D&J Computerservice is in januari 2011 opgezet door Danny Fris (24) en Joris Oldenhof (22). Beiden hebben ruime ervaring in computertechniek en houden hun kennis continu up-to-date met verschillende opleidingen. Danny behaalde in 2014 de opleiding MBO ICT systeembeheer niveau 4. Joris behaalde in 2013 de opleiding tot geluidstechnicus (MBO Niveau 4).

Door elkaars kennis aan te vullen en samen te werken kunnen wij u de beste service leveren. Doordat D&J Computerservice lage overheadkosten en goede afspraken met leveranciers heeft, kunnen wij u de reparaties en computers voor een heel scherp tarief aanbieden.

D&J Computerservice is aangesloten bij meerdere leveranciers en distributeurs. Hierdoor kunnen wij de prijzen vergelijken en u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

HET D&J COMPUTERSERVICE TEAM

Danny Fris

Danny is werkzaam in het gehele dienstenpakket van D&J Computerservice en in het bezit van een MBO ICT 4 systeembeheer diploma. Daarnaast is hij Aries gecertificeerd. Ook is hij bezig met het behalen van zijn MCDST/ (Microsoft Certified Desktop Support Technician) en CCNA (Cisco Certified Network Associate) certificaten.

Joris Oldenhof

Joris is werkzaam in het complete dienstenpakket van D&J Computerservice. Hij heeft ruime ervaring in het gebruik van een computer en is ook gespecialiseerd in reparatie en verkoop. Joris heeft de opleiding Geluidstechnicus (MBO niveau 4) aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam gevolgd en met succes afgerond.

  • KVK nummer: 51863391
  • BTW NR: NL850205104B01
Share This