Warning: Undefined variable $endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

IPhone reparatie Melissant

Snelle reparatie

juni 14, 2024

IPhone reparatie Melissant

Uw iPhone heeft dringend een reparatie nodig en u woont in de buurt van Battenoord, Melissant of Achthuizen. D&J Computerservice repareert niet alleen uw telefoon die kapot is, maar u kunt in onze winkel vlakbij Achthuizen, ook terecht voor de reparatie van uw computer, laptop, printer of tablet.

Op zoek naar de beste winkel voor uw iPhone reparatie in de buurt van Mellissant of Battenoord?

De reparatie van uw iPhone gebeurt in onze werkplaats in Middelharnis, vlakbij Battenoord en Melissant. Daar beschikken we over verschillende apparatuur die ons helpt om uw kapotte telefoon snel en vakkundig te repareren. Voordat we aan de slag gaan met de reparatie van uw telefoon, onderzoeken we eerst de oorzaak van de problemen met uw telefoon. Mochten wij er tijdens dit onderzoek in onze werkplaats in de buurt van Achthuizen, achter komen dat er iets kapot is aan uw telefoon dat wij kunnen vervangen, nemen we eerst contact met u op. D&J Computerservice zal nooit iets repareren wanneer u daar geen toestemming voor hebt gegeven.

Daarnaast staat u iPhone waarschijnlijk vol met persoonlijke gegevens. Daarom gaan wij zorgvuldig om met deze informatie tijdens de reparatie van uw iPhone in onze werkplaats, vlakbij Battenoord en Mellissant. Er zullen nooit gegevens met derden worden gedeeld.

Volg ook een computercursus bij D&J Computerservice!

U kunt overigens niet alleen terecht bij onze winkel in de buurt van Achthuizen wanneer uw telefoon kapot is. Wij voeren ook reparaties uit aan computers, laptops, printers, tablets en uw internetnetwerk. Daarnaast kunt u naast de reparatie van uw iPhone ook computercursussen volgen in de buurt van onze winkel en vlakbij Battenoord en Melissant. Deze computercursussen worden gegeven door een ervaren docent die u uiteenlopende dingen kan leren. Denk hierbij aan een beginnerscursus voor de pc en een cursus digitale foto’s bewerken. Kortom, voor ieder wat wils!

Meer informatie over de reparatieservice?

Is uw telefoon kapot en bent u in de buurt van Achthuizen, Battenoord of Melissant? Kom dan eens langs bij onze winkel! U vindt onze winkel in Middelharnis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze reparatieservice? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0187-470967

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures