Warning: Undefined variable $endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Computerwinkel Hellevoetsluis

Snelle reparatie

juli 19, 2024

Computerwinkel Hellevoetsluis

D&J Computerservice is de computerwinkel in de buurt van Hellevoetsluis die u de beste service biedt. D&J Computerservice is sinds 2011 gevestigd in Middelharnis en biedt een ruim assortiment van laptops, computers en printers.

De computerwinkel nabij Hellevoetsluis voor verkoop en reparaties

In onze computerwinkel vlakbij Hellevoetsluis hebben we niet alleen een breed assortiment, maar beschikken we ook over een uitgebreide werkplaats. In deze werkplaats voeren wij de meeste reparaties uit. We hebben in onze werkplaats verschillende soft- en hardware waarmee we problemen herkennen en verhelpen. Ook kunnen we nieuwe onderdelen bestellen en installeren. Hierbij streeft D&J Computerservice altijd naar de beste service tegen de laatste prijs.

Wanneer u uw apparaat ter reparatie naar onze computerwinkel in de buurt van Hellevoetsluis brengt, zullen wij nooit aanpassingen aanbrengen zonder uw toestemming. Wanneer wij een oplossing hebben gevonden voor uw probleem, nemen wij eerst contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast zullen we vertrouwelijk omgaan met de persoonlijke gegevens die op uw laptop of computer staan.

Maak gebruik van onze service aan huis!

Mocht u nu niet in staat zijn om naar onze computerwinkel in de buurt van Hellevoetsluis te komen, dan kunt gebruik maken van de aan-huis-service. Hierbij komen wij thuis uw probleem oplossen. Wilt u liever langskomen in onze winkel, breng dan vooral een bezoek aan onze winkel in Middelharnis! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 0187-470967.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures