Warning: Undefined variable $endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Computerhulp Hellevoetsluis

Snelle reparatie

juni 14, 2024

Computerhulp Hellevoetsluis

Wanneer u zoekt naar een goede computerhulp in de regio Hellevoetsluis, Dirksland en Stellendam, kunt u uitstekend terecht bij D&J Computerservice. Wij helpen u aan huis, maar u kunt ook altijd langskomen in de winkel.

De oplossing met computerhulp in Hellevoetsluis en omgeving van D&J Computerservice

D&J Computerservice biedt computerhulp in de omgeving van Stellendam, Dirksland en Hellevoetsluis door middel van het D&J Dienstenpakket Service aan Huis. Wij helpen u met het oplossen van de volgende problemen:

  • Kleine softwareproblemen aan computer, laptop, printer of monitor;
  • Kleine hardware problemen;
  • Problemen met (draadloos) internet of overige UPC Diensten;
  • Problemen met e-mail.

Wanneer u problemen heeft met apparatuur kunt u deze ook naar onze werkplaats brengen. Deze is gevestigd in onze winkel in Middelharnis, nabij Dirksland, Stellendam en Hellvoetsluis en hier kunnen wij u alle computerhulp bieden die u nodig heeft. Ook kunnen we aan huis komen. Wanneer u op Goeree-Overflakkee woont, rekenen wij voor onze computerhulp aan huis geen voorrijkosten.

Volg ook computercursussen bij D&J Computerservice

Naast computerhulp in Stellendam, Dirksland en Hellevoetsluis, kunt u bij D&J Computerservice ook terecht voor computercursussen. Deze cursussen worden gegeven door een ervaren computerdocent, Wilfred Bal. We geven deze cursussen in een speciaal trainingslokaal in Middelharnis. De cursussen lopen uiteen van ‘starten met de pc’ tot ‘het bewerken van digitale foto’s’. Kortom voor elk niveau een goede en passende cursus.

Persoonlijk advies en een breed assortiment

Bent u nieuwsgierig naar onze trainingen of computerhulp? Of wilt u gewoon eens ons brede assortiment bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel of bel naar 0187-470967. U kunt bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies en service op maat. Onze winkel is gevestigd in Middelharnis op het Zeeuwse eiland Goeree-Overflakkee.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures