Warning: Undefined variable $endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Computer Service Ouddorp

Snelle reparatie

juli 19, 2024

Computer service Ouddorp

Vertoont uw computer problemen en zoekt u een uitstekende service in de regio Ouddorp om dit op te lossen? D&J Computerservice lost al jaren hard- en softwareproblemen aan computers en randapparatuur op. Is de computer niet meer te repareren? Dan kunt u bij ons eenvoudig en snel een nieuwe kopen.

De beste computer én goede service vindt u bij D&J Computerservice in de buurt van Ouddorp

U kunt bij ons een computer kopen, maar ook profiteren van de uitstekende service in onze zaak nabij Ouddorp.. Een goed voorbeeld hiervan is onze reparatieservice. Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreide werkplaats.

D&J Computerservice verkoopt niet alleen computers, maar ook voor de volgende apparatuur en accessoires kunt u terecht bij ons:

  • Monitoren (LED en LCD van 15 inch tot en met 23 inch);
  • Routers;
  • Toetsenborden en muizen, zowel draadloos als met draad;
  • Computercomponenten zoals videokaarten, moederborden en cd en dvd-branders;
  • Computersoftware zoals Windows 7, Windows 8 en Microsoft Office;

Meer informatie? Kom langs of bel!

Wanneer u op zoek bent naar een winkel in de buurt van Ouddorp waar u niet alleen een computer kunt kopen, maar ook nog eens goede service krijgt, bent u bij D&J Computerservice aan het juiste adres. U vindt onze winkel in Middelharnis op Goeree-Overflakkee. Wilt u meer informatie over D&J Computerservice of de producten die wij verkopen, kom dan langs in de winkel of bel naar 0187-470967.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures