Notice: Undefined variable: endResult in /home/u93688p93763/domains/djcomputerservice.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Computer Ouddorp

Snelle reparatie

februari 26, 2024

Computer Ouddorp

Bent u op zoek naar een goede computer en woont u in de omgeving van Ouddorp? Dan kunt u uitstekend terecht bij D&J Computerservice. Wij zijn gevestigd op Goeree-Overflakkee en de specialist op het gebied van computers, laptops en printers voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vind uw computer bij D&J Computerservice in de regio Ouddorp

Het kiezen van een goede computer is niet altijd even eenvoudig. Er zijn zoveel dingen waar u rekening mee moet houden, denk hierbij aan het geheugen of de snelheid van de computer. Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste computer, kunt u daarom altijd persoonlijk advies krijgen in de winkel van D&J Computerservice, vlakbij Ouddorp. Wij hebben ruime ervaring in de computertechniek en zorgen dat onze kennis up-to-date blijft met behulp van opleidingen en trainingen. Daarnaast verkopen wij een eigen merk computers.

Bel of kom langs!

Dus bent u op zoek naar de juiste winkel om een computer te kopen in de regio Ouddorp? Kom dan eens langs bij D&J Computerservice. Wij adviseren u persoonlijk en helpen met het kiezen van de computer of laptop die bij u past! U vindt onze computerwinkel in Middelharnis, op slechts 24 minuten rijden vanaf Ouddorp. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0187-470967.

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures

Vacatures

Hier vind u onze beschikbare vacatures